Een sterk familiebedrijf

Broks Bloemen is als bloemen groothandel een van de grootste spelers van Midden- en Zuid Nederland als het gaat om het leveren van bloemen en planten. Om onze kwaliteit te kunnen waarborgen houden wij ons gehele productieproces in eigen hand. Wij kopen dagelijks vers in bij de veiling in Aalsmeer of direct bij erkende kwekers in binnen- en buitenland. De bloemen worden vervolgens meteen naar ons 6500m² grote distributiecentrum vervoerd. Hier hebben we grote koelcellen, een eigen waterzuiveringssysteem, een eigen kas en diverse afdelingen die ingericht zijn op het verwerken van bloemen en planten. Samen met onze medewerkers dragen wij zorg voor een uniek, wisselend en groot assortiment van hoge kwaliteit bloemen en planten tegen een scherpe prijs.
Onze afdelingen bestaan onder andere uit een afdeling die plantenarrangementen voor binnen- en buitengebruik maakt, een afdeling waar vakbekwame bloemisten de boeketten met de hand binden en een productielijn voor machinaal verwerken van monobossen. Alle artikelen worden voorzien van etiketten met barcodes zodat de verkoop meetbaar zal zijn. Ons kantoor dat nabij het distributiecentrum zit zal vervolgens zorgen voor verkoopondersteuning d.m.v. adviesgesprekken, verzorgingstips, reclamekaarten met storytelling en een maandelijkse nieuwsbrief waarmee wij u voorzien van een continue stroom van informatie en tips & trucs. Wilt u weten wat wij u te bieden hebben? Lees dan verder bij uw supermarktbloemist

Uw Retailbloemist

Broks Bloemen is niet zomaar een bloemengroothandel, wij zijn een retailbloemist. Het verschil is dat wij niet gewoon een bos bloemen in uw supermarkt plaatsen maar zorgen voor locale differentiatie, ondersteuning en een ruim en wisselend assortiment op maat. Of u nou kiest voor ons concept Online Retail Groothandel of Full Service Merchandising, wij garanderen kwaliteit tegen een scherpe prijs.